Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

7,4 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
7,4
Comfort
6,8
Locatie accommodatie
8,6
Faciliteiten
6,7
Personeel
8,3
Waar voor uw geld
6,9
Beoordelingen
    Katrien
    be
    7,9
    25 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Mark
    be
    8,3
    14 augustus 2017
    afwerking en hygiëne badkamer
    Supermooie locatie, chalets zijn groot genoeg. Restaurant geeft lekker eten voor een aanvaardbare prijs.
    Maxim Tytgat
    be
    4,6
    11 augustus 2017
    Een absolute afrader
    De kamer voor 2 personen was veel te klein en had ook 2 aparte bedden die met moeite samen gezet konden worden. Wc bril schoot telkens los. Lavabo zat niet vast. Douche te klein. Geen airco terwijl het buiten meer dan 30 graden was. Ontbijt was triestig (zo'n ontbijt maken we zelf in België klaar voor minder dan 1 euro). Prijs kamer & ontbijt van 60 euro was dus schromelijk overdreven. 25 euro zou beter zijn. Absolute afrader.
    De ligging was goed voor een bezoek aan het Durmitorpark, het uitzicht was mooi en het eten dat s avonds geserveerd werd was heerlijk. Voor de rest was dit verblijf absoluut géén aanrader.
    Frank
    be
    9,2
    10 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Johan
    be
    2,5
    8 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Karl
    be
    8,8
    9 juli 2017
    Badkamer
    Restaurant fantastisch en ongelooflijk vriendelijk personeel
    be
    7,5
    26 september 2016
    Mooi uitzicht,basiskamer
    Zeer kleine kamer, bedcomfort
    Zeer vriendelijk personeel Mooi uitzicht
    HANS
    be
    7,5
    24 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tijmen
    nl
    5,0
    1 september 2016
    Geld niet waard
    Erg duur voor wat je krijgt. Bungalow zeer basic, rioollucht uit badkamer, matige bedden, onveilige trap, douchebak was iemand doorheen gezakt. Ontbijt bestaat uit halfbakken ei en twee gekookte worsten. Zeker gezien het lokale prijsniveau maximaal de helft van de prijs waard.
    Prachtige omgeving vlakbij het Durmitor park. Personeel deed zijn best.
    Michelle
    nl
    5,8
    22 augustus 2016
    De badkamer was niet af, deur kon niet dicht, toilet trok niet door en de douchekop kon je niet ophangen. Ontbijt was heel magertjes en personeel hebben we niet 1 keer zien lachen.
    De locatie is heel mooi. Vlakbij Zabljak, maar toch rustig in de bergen.
    Suzan
    be
    4,6
    31 juli 2016
    Geen aanrader
    De kamers waren niet afgewerkt (geen gordijnen, geen douchegordijn, geen droogrek voor handdoeken, te kleine en oncomfortabele badkamer, enz. ). Het personeel kwam onprofessioneel over. Ik verwachtte veel meer voor die prijs!
    De omgeving was heel mooi. Mooi uitzicht op de bergen.
    Tamara
    be
    6,7
    21 juli 2016
    Veel potentieel mits verbeteringen
    Hygiëne en onderhoud niet echt in orde, hele huisje rook naar wc-afvoer, geen babybed ter beschikking voor ons 9-maand oud zoontje. Ontbijt is geen keuze en wanneer je een 2e thee/koffie vraagt of fruitsap betaal je deze als supplement.
    Heel vriendelijk en aangenaam personeel. Veel potentieel. Prachtig uitzicht.
Sluiten